Welcome to Crestfall Gaming

Register now to Crestfall Gaming. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Crogge

New Webserver online!

I am definitely seeing faster loading times. Thanks Crogge!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

isn't it 1000Mbit a bit high? (I read that only if the website reach more than 2k flow can get laggy a bit / muddy for a 100Mbit , is it true? Not a specialist) :))
Anyway, now works perfect for me

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Aftermeth said:

isn't it 1000Mbit a bit high? (I read that only if the website reach more than 2k flow can get laggy a bit / muddy for a 100Mbit , is it true? Not a specialist) :))
Anyway, now works perfect for me

Yes, but we can compensate possible peaks that way and we will be never greedy when it comes to hardware. We will use our own virtual network on the long term and having a little bit more bandwidth won't hurt, we simply think in advance.

 

Happy to hear that it is working better for you :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Aftermeth said:

isn't it 1000Mbit a bit high? (I read that only if the website reach more than 2k flow can get laggy a bit / muddy for a 100Mbit , is it true? Not a specialist) :))
Anyway, now works perfect for me

1000Mbit master race 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noticeably faster! Nice!!

Edited by Toche
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1 Crogge. I know the cost was a delaying issue, glad it's been sorted. Thank you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also noticed a huge difference haven't received any errors at all. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Joyman said:

What is the webserver running the site? Apache or Nginx?

Nginx.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0